hökagårdens B&B - för hundägaren på resande fot

Vi på Hökagårdens Bed & Breakfast har framför allt riktat in oss till hundägaren på resande fot. Vi har anpassat många av våra rum för att du som hundägare ska kunna slappna av och känna dig som hemma. Hundar är välkomna i alla utrymmen och här finns även möjlighet att låna vår apellplan för lydnads- eller rallyträning, våra åkrar för spår eller vår hage för lite enklare jaktträning. Varmt välkommen till Hökagårdens Bed & Breakfast - ditt hundvänliga B&B!

vintage room

Direkt närhet till toalett och kök Direkt närhet till toalett och kök

Rummet ligger beläget i boningshusets källare vilket gör att det även finns en direkt närhet till boendets gemensamma WC, dusch och kök. Det är inrett i lugna färger och med en touch av vintage, därav namnet. I rummet finns ett mindre bord, två stolar samt två enkelsängar. 

Går att hyra antingen som enkel- eller dubbelrum. Rummet kan upplevas som något lyhört. Eftersom det ligger i boningshusets källare kan det under tidig morgon och dagtid eventuellt förekomma en del ljud från husets hundar som kan upplevas som störande. Rummet saknar fönster.

bailans stuga

Perfekt för dig med hund - stor inhägnad rastgård Perfekt för dig med hund - stor inhägnad rastgård

Bailans Stuga är för dig som vill bo lite mer enskilt. Här finns en rymlig, inhägnad rastgård (c:a 500 kvm). Perfekt för dig som vill låta hunden strosa runt fritt medan du själv kopplar av en stund på den lilla altanen. 

Stugan går att antingen att hyra som enkel- eller dubbelrum. 

En del störande ljud från gårdens hundpensionat kan förekomma. Avstånd till gemensamt kök samt toalett/dusch c:a 50 meter.

ladan

Myshörna och gott om plats - med inhägnad altan. Myshörna och gott om plats - med inhägnad altan.

Ett bra alternativ som passar såväl dig som vill ha lite mer utrymme, då ladan består av två rymliga rum, som för fyra goda vänner. Här finns både en liten "myshörna" att slå sig ner i, samt kompostgaller som gör det möjligt att enkelt dela av de två rummen.

Rummen ligger avskilda från boningshuset, men är ändå belägna i dess direkta närhet. En del störande ljud från gårdens hundpensionat kan förekomma. Avstånd till gemensamt kök, samt toalett/dusch c:a 50 meter.